Senčila

Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev.

Žaluzije

so prva stvar na katero pomislimo, ko želimo zastreti okna. Veljajo za klasično senčilo, ki pa se v zadnjih letih prav tako razvija. Izbirate lahko med različnimi barvami, različnimi širinami letvic in seveda se izdelajo na milimetre natančno, da ustrezajo prav vašemu oknu. Žaluzije niso več le iz aluminija, lahko izberete tudi lesene. Nudimo jih od domačih in tujih proizvajalcev.

Plise zavese

želijo nadomestiti žaluzije. Delujejo bolj naravno, na oknu so lahko montirane na različne načine, z vlekom gor, dol ali v obe smeri. Ker nudimo pliseje različnih cenovnih razredov in različnih proizvajalcev, se bo našlo za vsakega nekaj. Lahko izbirate med enobarvnimi tkaninami, vzorčastimi, s perla odzadjem za odboj direktnih žarkov in celo black out pliseji, ki ne prepuščajo svetlobe. Izdelani so na točno določeno dimenzijo.

Roloji

se uporabijo kot senčilo in kot dekorativna zavesa. Prepričale vas bodo barve, vzorci, različni izgledi, kot je izgled lesa ali bambusa. Možnost montaže na različne načine.

Screen roloji

so uporabni na notranji ali zunanji strani oken. Obvarujejo vas pred direktnimi sončnimi žarki, a še vedno prepuščajo svetlobo.

Lamelne zavese

so obveljale za zavese za pisarne. Že res, da se še vedno najbolj uporabljajo v poslovnih prostorih, ordinacijah in trgovinah, se vedno bolj uporabljajo tudi v stanovanjih. Njihov izgled je preprost, moderen, izbirate pa med veliko različnimi barvami in vzorci. Senčila so nepogrešljiva tudi v zimskih vrtovih, zunanjih lopah in počitniških objektih.

Preverite tudi naše ostale storitve »

Zavese

V našem salonu nudimo veliko izbiro zaves. Poleg več kot tisoč različnih materialov, je možna tudi zelo različna izdelava. Vsako okno je individualno, vsak prostor potrebuje svojo zaveso. In ravno zato se trudimo, da bi ponudili res za vsakega nekaj. V naši ponudbi so: OSNOVNE ZAVESE, DEKORATIVNE ZAVESE, GUBANI ROLOJI, PANELNE ZAVESE, NAVIJALNI ROLOJI.

Karnise

Karnise za zavese

Izbira karnis je prav tako pomembna, kot izbira zaves. Ustrezati mora tako opremi doma, blagu iz katerega bodo zavese in sami izdelavi. Večja izbira zato omogoča, da izberete tiste prave. Karnise so lahko palične, lahko izberete vodila, različne sisteme za gubane roloje, panelne zavese, roloje… Prav tako izbirate med ogromno materiali in barvami. Imamo karnise, ki bodo zadovoljile vsak okus!

Tapete

Zadnjih nekaj let so tapete ponovno obvezen dodatek prostora. Skupaj s pravilno postavitvijo, lahko dosežete čudovite efekte, popestrite ali umirite prostor. Izbira je ogromna, vedno je na voljo vsaj 500 vzorcev tapet. Držimo kvalitetne blagovne znamke in tapete priznanih oblikovalcev (Karim Rashid…). Oglejte si del naše ponudbe na Facebook strani in izberite prave tapete, da bo vaš dom zablestel.

Senčila

Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev. V naši ponudbi boste našli: žaluzije, plisne zavese, roloje. screen roloje, lamelne zavese. Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev. V naši ponudbi boste našli: žaluzije, plisne zavese, roloje. screen roloje, lamelne zavese.

Blazine

Blazine so čudoviti dodatki, ki bodo vaš dom popestrile, hkrati pa bodo poskrbele še za vaše udobje. Izdelava je možna popolnoma po vaših željah in idejah. V večini so blazine iz istih materialov, ko zavese ali prti, saj tako zaokrožimo prostor v celoto. Dekoracija je zelo pomembna za občutek topline v domu in blazine so le mali dodatek, ki naredi ogromno. Poleg okrasnih notranjih blazin, lahko izdelamo tudi blazine za vrtne garniture, blazine za stole, postelje, blazine za zunanje gugalnice ali ležalnike.

Posteljni program

Udobje in estetika sta najbolj pomembna ravno pri posteljnem programu. Ne najdete primerne posteljnine? Imate izvenstardardne mere? Želite posteljnino, kakršne nima nihče drug? Vse to lahko uredimo. Izbirate lahko med različnimi materiali, ves čas skušamo vzorce dopolnjevati. Našli boste cvetlične vzorce, strogo moderne, retro, vintage, otroške in še mnogo več. Posteljnino zašijemo na različne načine, kakršne koli si zaželite.