Predstavitev

Salon Rozman Julita s.p.

Podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1986.

Naše vodilo je, da je izdelek narejen le najkvalitetneje in hitro. Ravno zaradi tega skrbimo za najmodernejšo opremo in šivamo s hitrimi in modernimi šivalnimi stroji. Letno porabimo več kilometrov blaga. Naše zavese visijo po stanovanjskih hišah, poslovnih prostorih, hotelih, vikendih, celo avtobusih. Z željo, da stranki svetujemo najboljše se udeležujemo sejmov in predavanj doma in v tujini. Tako sledimo trendom, ki so tudi pri notranji opremi izjemno pomembni.

V posebno zadovoljstvo si štejemo številna sodelovanja s hotelskimi, gostinskimi in drugimi nastanitvenimi objekti. Prav tako smo opremili že ničkoliko protokolarnih objektov, v zadnjih trenutkih poskrbeli za odre, platna za projektorje in podobno. Vsakemu projetku smo predani, želimo narediti maksimalno, kolikor lahko in poskrbimo za zadovoljstvo naročnika.

Naša ponudba obsega čez 1000 vzorcev materialov, raznoraznih barv in sestave. Oblačimo vse vrste oken, v klasične zavese ali zavese iz vaše domišljije. Ne pozabite na prte, žaluzije, pregrinjala, blazine, tapete,… Vsako naročilo je za nas izziv in kvaliteta je naše vodilo. Naši izdelki bodo oplemenitili Vaš dom!

Preverite tudi naše ostale storitve »

Zavese

V našem salonu nudimo veliko izbiro zaves. Poleg več kot tisoč različnih materialov, je možna tudi zelo različna izdelava. Vsako okno je individualno, vsak prostor potrebuje svojo zaveso. In ravno zato se trudimo, da bi ponudili res za vsakega nekaj. V naši ponudbi so: OSNOVNE ZAVESE, DEKORATIVNE ZAVESE, GUBANI ROLOJI, PANELNE ZAVESE, NAVIJALNI ROLOJI.

Karnise

Karnise za zavese

Izbira karnis je prav tako pomembna, kot izbira zaves. Ustrezati mora tako opremi doma, blagu iz katerega bodo zavese in sami izdelavi. Večja izbira zato omogoča, da izberete tiste prave. Karnise so lahko palične, lahko izberete vodila, različne sisteme za gubane roloje, panelne zavese, roloje… Prav tako izbirate med ogromno materiali in barvami. Imamo karnise, ki bodo zadovoljile vsak okus!

Tapete

Zadnjih nekaj let so tapete ponovno obvezen dodatek prostora. Skupaj s pravilno postavitvijo, lahko dosežete čudovite efekte, popestrite ali umirite prostor. Izbira je ogromna, vedno je na voljo vsaj 500 vzorcev tapet. Držimo kvalitetne blagovne znamke in tapete priznanih oblikovalcev (Karim Rashid…). Oglejte si del naše ponudbe na Facebook strani in izberite prave tapete, da bo vaš dom zablestel.

Senčila

Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev. V naši ponudbi boste našli: žaluzije, plisne zavese, roloje. screen roloje, lamelne zavese. Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev. V naši ponudbi boste našli: žaluzije, plisne zavese, roloje. screen roloje, lamelne zavese.

Blazine

Blazine so čudoviti dodatki, ki bodo vaš dom popestrile, hkrati pa bodo poskrbele še za vaše udobje. Izdelava je možna popolnoma po vaših željah in idejah. V večini so blazine iz istih materialov, ko zavese ali prti, saj tako zaokrožimo prostor v celoto. Dekoracija je zelo pomembna za občutek topline v domu in blazine so le mali dodatek, ki naredi ogromno. Poleg okrasnih notranjih blazin, lahko izdelamo tudi blazine za vrtne garniture, blazine za stole, postelje, blazine za zunanje gugalnice ali ležalnike.

Posteljni program

Udobje in estetika sta najbolj pomembna ravno pri posteljnem programu. Ne najdete primerne posteljnine? Imate izvenstardardne mere? Želite posteljnino, kakršne nima nihče drug? Vse to lahko uredimo. Izbirate lahko med različnimi materiali, ves čas skušamo vzorce dopolnjevati. Našli boste cvetlične vzorce, strogo moderne, retro, vintage, otroške in še mnogo več. Posteljnino zašijemo na različne načine, kakršne koli si zaželite.