031 662 473 @facebook Pon-Čet 09:00-17:00, Pet 09:00-14:00

PRESTIGIOUS TEXTILES

Prestižna blagovna znamka zaves Prestigious Textiles je na voljo tudi v našem Salonu. Ponujamo jo že vrsto let in ves čas nas navdušujejo z novimi trendi, čudovitimi materiali visoke kvalitete.

V letu 2021 so v ponudbo dodali tudi tkanine za osnovne zavese. Prav tako, kot pri dekorativnih tkaninah, so osnovne tkanine visoke kvalitete, z veliko vsebnostjo naravnih materialov in seveda z zanimivo izdelavo.

Izbirate lahko med pravim lanom ali med mešanico materiala s srebnimi nitmi ali zanimivo zašitimi vzorci. Prosojne so ravno toliko, da nam ne vzamejo svetlobe in da so kot nalašč za trenutne trende pri notranji opremi.

Za piko na i, so kolekcijam dodali stenske tapete, ki se ujemajo s tkaninami. Opremlanje doma še nikoli ni bilo tako zabavno in preprosto.

Že letos pa so poskrbeli za nove vzorce dekorativnih zaves. Te so, kot smo vajeni, v nežnih, zemeljskih tonih, zanimivo tkani in drugačni od ponudbe na trgu. Za vsak prostor se najde prav poseben material, ki bo dolga leta bogatil vaš dom.

https://www.prestigious.co.uk/fabrics

Vir fotografij: Prestigious Textiles