Zavese

Izdelava in šivanje zaves

V našem salonu nudimo veliko izbiro zaves. Poleg več kot tisoč različnih materialov, je možna tudi zelo različna izdelava. Vsako okno je individualno, vsak prostor potrebuje svojo zaveso. In ravno zato se trudimo, da bi ponudili res za vsakega nekaj. V naši ponudbi so:

Osnovne zavese

ki so lahko različno oblikovane. Največkrat so izdelane z gubami na vrhu. Naša posebnost so gube po vzorcu, kar pomeni, da bo tkanina res zaživela, kot mora. Še vedno lahko izberete bogate zavese s čipko, ki je večna klasika. Spodnji del zavese je lahko raven, polkrožno izrezan ali v obliki pisma, ‘tovarne’,… dobesedno kar vam poželi srce. In seveda vse je narejeno po vaših merah. Zadnja leta je zelo moden wave sistem zaves, ki ima zelo poudarjene gube. Gre za moderne zavese, ki ustrezajo vsakemu prostoru in oknu. Uporaba različnih tkanin je možna, tako da videz prostora dobi ravno to, kar potrebuje.

Dekorativne zavese

so skoraj nujne. Odvisno od prostora in izbranega načina izdelave, se še vedno dodajajo dekorativne zavese. Le-te lepo zaključijo okno, popestrijo prostor in vnesejo mogočnost. Lahko so iz skoraj vseh materialov, ki jih ponujamo, zato boste našli prave zase. Barvne palete so zelo široke in s pravo izbiro lahko zaživi vsak dom. Izdelava je prav tako individualna, različna. Lahko izberete okrogle zgornje zavese, ravno dekorativo, pahljače… vse to pa obogatimo z raznimi dodatki, kot so rutke, oblikovani trakovi za privez.

Gubani roloji

ali rimske zavese, so trenutno ene najbolj trendovskih zaves. Ker pri roloju lahko poljubno nastavite višino, je zelo želen v kuhinjah, kopalnicah, mladisnkih sobah. Z nastavljivo višino lahko zastremo svetlobo ali poglede ali pa v prostor svetlobo spustimo, ker je pomembno pri delovnih površinah ali pisalnih mizah. Rolo je lahko izdelan iz prosojnih ali dekorativnih tkanin. Lahko ga uporabite le kot osnovno zaveso ali kot senčilo. Poleg mehanizmov, ki so primerni prav za gubane roloje, so lahko le-ti tudi na drugih karnisah – palicah, vodilih. Izdelajo se na željene mere, tako v širini, kot v dolžini. Za več mogočnosti in bolj poudarjeno gubanje, lahko dodamo prečne palice. Novost na tržišču je tudi gubani rolo, ki je iz blaga, a se pritrdi na steklo, podobno kot žaluzije ali plise zavese. Tako bo zavzel manj prostora, prednost pred pliseji ali žaluzijami pa je ta, da ga enostavno snamete in operete.

Panelne zavese

so umirjena, moderna izbira. Vzorci na tkanini bodo lepo vidni, lahko si privoščite močnejše vzorce, bolj neukrotljive tkanine. Primerne so za vsa okna in vrata, čeprav se njihova mogočnost pokaže na večjih površinah. Ob tem, da zašijemo panelne zavese iz izbranih materialov na izbrane mere, zraven nudmo tudi karnise. Gre za panelne sisteme, kjer se panele lahko pomikajo z vlekom vrvice. V kolikor tega ne želite, so panele lahko tudi na klasičnih karnisah.

Navijalni roloji

so v zadnjih nekaj letih zelo napredovali. Tako v izbiri blaga, kot tudi kvaliteti. Materiali so delno pralni, imajo izgled blaga, lesa, bambusa, celo papirja. Visokokvalitetni mehanizmi v različnih barvah, bodo služili vrsto let. Poleg vsega naštetega, izdelamo tudi ostale izdelke, ki ste si jih sami zamislili in bi jih želeli dodati svojemu oknu. V kolikor je ideja izvedljiva, se izziva z veseljem lotimo. Zavese lahko imate na okroglih oknih, na strešnih in mansardnih oknih in pa tudi na vseh drugih odprtinah, kot so zavese namesto vratic v kuhinji, kot prehod med prostori in še mnogo več. Vse zavese izdelamo kvalitetno, natančno. Ne gre le za delo, gre za strast in željo po čim bolj estetskem izdelku.

Preverite tudi naše ostale storitve »

Zavese

V našem salonu nudimo veliko izbiro zaves. Poleg več kot tisoč različnih materialov, je možna tudi zelo različna izdelava. Vsako okno je individualno, vsak prostor potrebuje svojo zaveso. In ravno zato se trudimo, da bi ponudili res za vsakega nekaj. V naši ponudbi so: OSNOVNE ZAVESE, DEKORATIVNE ZAVESE, GUBANI ROLOJI, PANELNE ZAVESE, NAVIJALNI ROLOJI.

Karnise

Karnise za zavese

Izbira karnis je prav tako pomembna, kot izbira zaves. Ustrezati mora tako opremi doma, blagu iz katerega bodo zavese in sami izdelavi. Večja izbira zato omogoča, da izberete tiste prave. Karnise so lahko palične, lahko izberete vodila, različne sisteme za gubane roloje, panelne zavese, roloje… Prav tako izbirate med ogromno materiali in barvami. Imamo karnise, ki bodo zadovoljile vsak okus!

Tapete

Zadnjih nekaj let so tapete ponovno obvezen dodatek prostora. Skupaj s pravilno postavitvijo, lahko dosežete čudovite efekte, popestrite ali umirite prostor. Izbira je ogromna, vedno je na voljo vsaj 500 vzorcev tapet. Držimo kvalitetne blagovne znamke in tapete priznanih oblikovalcev (Karim Rashid…). Oglejte si del naše ponudbe na Facebook strani in izberite prave tapete, da bo vaš dom zablestel.

Senčila

Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev. V naši ponudbi boste našli: žaluzije, plisne zavese, roloje. screen roloje, lamelne zavese. Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev. V naši ponudbi boste našli: žaluzije, plisne zavese, roloje. screen roloje, lamelne zavese.

Blazine

Blazine so čudoviti dodatki, ki bodo vaš dom popestrile, hkrati pa bodo poskrbele še za vaše udobje. Izdelava je možna popolnoma po vaših željah in idejah. V večini so blazine iz istih materialov, ko zavese ali prti, saj tako zaokrožimo prostor v celoto. Dekoracija je zelo pomembna za občutek topline v domu in blazine so le mali dodatek, ki naredi ogromno. Poleg okrasnih notranjih blazin, lahko izdelamo tudi blazine za vrtne garniture, blazine za stole, postelje, blazine za zunanje gugalnice ali ležalnike.

Posteljni program

Udobje in estetika sta najbolj pomembna ravno pri posteljnem programu. Ne najdete primerne posteljnine? Imate izvenstardardne mere? Želite posteljnino, kakršne nima nihče drug? Vse to lahko uredimo. Izbirate lahko med različnimi materiali, ves čas skušamo vzorce dopolnjevati. Našli boste cvetlične vzorce, strogo moderne, retro, vintage, otroške in še mnogo več. Posteljnino zašijemo na različne načine, kakršne koli si zaželite.