Senčila

Tako kot zaves, je tudi senčil dandanes ogromno. Pri nas želimo ponudti kar največ, od klasike pa vse do prefijenih lesenih rolojev.

ŽALUZIJE so prva stvar na katero pomislimo, ko želimo zastreti okna. Veljajo za klasično senčilo, ki pa se v zadnjih letih prav tako razvija. Izbirate lahko med različnimi barvami, različnimi širinami letvic in seveda se izdelajo na milimetre natančno, da ustrezajo prav vašemu oknu. Žaluzije niso več le kovinske, lahko izberete tudi lesene. Nudimo jih od domačih in tujih proizvajalcev.

PLISE ZAVESE želijo nadomestiti žaluzije. Delujejo bolj naravno, na oknu so lahko montirane na različne načine, z vlekom gor, dol ali v obe smeri. Ker nudimo pliseje različnih cenovnih razredov in različnih proizvajalcev, se bo našlo za vsakega nekaj. Lahko izbirate med enobarvnimi tkaninami, vzorčastimi, s perla odzadjem za odboj direktnih žarkov in celo black out pliseji, ki ne prepuščajo svetlobe.

ROLOJI se uporabijo kot senčilo in kot dekorativna zavesa. Prepričale vas bodo barve, vzorci, različni izgledi, kot je izgled lesa ali bambusa.

SCREEN ROLOJI so uporabni na notranji ali zunanji strani oken. Obvarujejo vas pred direktnimi sončnimi žarki, a še vedno prepuščajo svetlobo.

LAMELNE ZAVESE so obveljale za zavese za pisarne. Že res, da se še vedno najbolj uporabljajo v poslovnih prostorih, ordinacijah in trgovinah, se vedno bolj uporabljajo tudi v stanovanjih. Njihov izgled je preprost, moderen, izbirate pa med veliko različnimi barvami in vzorci. Senčila so nepogrešljiva tudi v zimskih vrtovih, zunanjih lopah in počitniških objektih.