Predstavitev

Podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1986.

Naše vodilo je, da je izdelek narejen le najkvalitetneje in hitro. Ravno zaradi tega skrbimo za najmodernejšo opremo in šivamo s hitrimi in modernimi šivalnimi stroji. Letno porabimo več kilometrov blaga. Naše zavese visijo po stanovanjskih hišah, poslovnih prostorih, hotelih, vikendih, celo avtobusih. Z željo, da stranki svetujemo najboljše se udeležujemo sejmov in predavanj doma in v tujini. Tako sledimo trendom, ki so tudi pri notranji opremi izjemno pomembni.

V posebno zadovoljstvo si štejemo številna sodelovanja s hotelskimi, gostinskimi in drugimi nastanitvenimi objekti. Prav tako smo opremili že ničkoliko protokolarnih objektov, v zadnjih trenutkih poskrbeli za odre, platna za projektorje in podobno. Vsakemu projetku smo predani, želimo narediti maksimalno, kolikor lahko in poskrbimo za zadovoljstvo naročnika.

Naša ponudba obsega čez 1000 vzorcev materialov, raznoraznih barv in sestave. Oblačimo vse vrste oken, v klasične zavese ali zavese iz vaše domišljije. Ne pozabite na prte, žaluzije, pregrinjala, blazine,… Vsako naročilo je za nas izziv in kvaliteta je naše vodilo. Naši izdelki bodo oplemenitili Vaš dom!