PRESTIGIOUS TEXTILES

Pri nas se že dve leti ekskluzivno lahko kupijo tkanine prestižne blagovne znamke Prestigious Textiles.

Konec lanskega leta so poskrbeli tudi za novost in sicer se zdaj pri njih dobijo tudi osnovne zavese. Kot je v navadi pri njih, so tkanine visoke kvalitete, z veliko vsebnostjo naravnih materialov in seveda z zanimivo izdelavo.

Izbirate lahko med pravim lanom ali med mešanico materiala s srebnimi nitmi ali zanimivo zašitimi vzorci. Prosojne so ravno toliko, da nam ne vzamejo svetlobe in da so kot nalašč za trenutne trende pri notranji opremi.

Že letos pa so poskrbeli za nove vzorce dekorativnih zaves. Te so, kot smo vajeni, v nežnih, zemeljskih tonih, zanimivo tkani in drugačni od ponudbe na trgu. Za vsak prostor se najde prav poseben material, ki bo dolga leta bogatil vaš dom.

Vir fotografij: Prestigious Textiles

Oznake: interior design, izmera na domu, montaža karnis, montaža zaves, namestitev karnis, notranje opremljanje, obešanje zaves, salon zaves, šivanje zaves, šivanje zaves po meri, šivanje zaves po naročilu, zavese, zavese celje, zavese maribor, zavese po naročilu, zavese rogaška slatina, zavese šentjur, zavese slovenska bistrica