Karnise za zavese

Izbira karnis je prav tako pomembna, kot izbira zaves. Ustrezati mora tako opremi doma, blagu iz katerega bodo zavese in sami izdelavi. Večja izbira zato omogoča, da izberete tiste prave. Karnise so lahko palične, lahko izberete vodila, različne sisteme za gubane roloje, panelne zavese, roloje... Prav tako izbirate med ogromno materiali in barvami. Imamo karnise, ki bodo zadovoljile vsak okus, bodo primerne za vsak prostor in ustrezale vsaki denarnici.

Ob tem, da karnise izdobavimo, je možna tudi montaža le-teh na domu.

Ena od naših specialitet so krivljene in odrske karnise. Krivljenje je možno na dva načina in sicer po oboku okna ali pa po okroglini stene. Odrske karnise pripravimo za vsak oder, manjši, večji, okroglo oblikovan ali oglat. Pomikanje zaves je možno tudi na elektriko, da ne rabite skrbeti niti za to. Posebej se potrudimo z odrskimi zavesami, ki krasijo že nemalokatero dvorano.

Naši dobavitelji so iz različnih Europskih držav in pa tudi iz Slovenije. Nakup karnis vodilnega proizvajalca Leha v Europi Vam bo dolgo služil, omogočal pa bo tudi široko izbiro. Nekaj artiklov si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani www.leha.at.